Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.864.617 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 06204596913 | info@raktararuhaz.hu

SOFIX 1000 ml parkettához

Ár: 799 Ft+Áfa (Br. 1.015 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
011833
Rövid leírás:

Tisztítószer fapadlóhoz

Termékleírás

Tisztítószer fapadlóhoz

Tisztít és véd, természetes fényt biztosít

A fapadlók minden fajtája otthonos, higiénikus és könnyen tisztán tartható. Fapadlóit tisztítsa rendszeresen speciális tisztítószerrel, mint pl. a SOFIX Parkettaápoló. A viasszal dúsított ápolószer ellenálló ragyogást kölcsönöz a kezelt és kezeletlen parkettának, hajópadlónak és lambériának, továbbá megakadályozza, hogy a felület hamar bepiszkolódjon. Az ápolószer parafa- és laminált padlóhoz is alkalmazható.

Kíméletesen tisztít
Hosszantartó védelem és természetes fény viasztartalmának köszönhetően
Megőrzi a padló természetes szépségét és színét
Tartós védelmet nyújt kopás és nedvesség ellen
Ápolási tanácsok:

Mielőtt feltörölné a parkettát, seperje föl egy seprűvel, vagy porszívózza föl. Ezzel nem csak a tisztítás lesz eredményesebb, de a megóvhatjuk a padlót a kis kövektől és egyéb szennyeződésektől, melyek feltörlés során megkarcolhatják a felületet.
Első használatkor: Tisztítsa meg alaposan a padlót, majd egy nedves ruha segítségével egyenletesen oszlassa el rajta a Sofix Parkettaápolót. Száradás közben a padló természetes fényt kap, fényesítéssel meg még csillogóbbá válik.
Rendszeres használat esetén: hígítson fel 2 kupaknyit kb. 5 liter vízben, és mossa fel a tisztítani kívánt felületet! Vigyázzon, hogy felmosáskor a padló ne legyen túl vizes.

Intézményellátó Áruház