Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.856.639 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 06204596913 | info@raktararuhaz.hu

SILVER 4000 ÓZONGENERÁTOR

Eredeti ár: 46.000 Ft+Áfa (Br. 58.420 Ft)
Akciós ár: 43.228 Ft+Áfa (Br. 54.900 Ft)
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
666001
Rövid leírás:

Ózongenerátor készülék alkalmazása:

 vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok esetén.

 

OZONEGENERATOR Silver 4000 - ózongenerátor készülék.


4 g/h tehát 4000 mg/h ózonkibocsátással rendelkező készülék
1 darab SZABADALMAZTATOTT, könnyen cserélhető ózonkazettával,amely által a készülék megbontása nélkül történik az ózonlap cseréje.
Továbbfejlesztett hűtési rendszer, amely már 3 órás üzemidőt eredményez, így már nagyobb terület kezelésére alkalmas a készülék.
Időzítő segítségével a készülék 15 perces léptékekkel, maximum 3 órás ózonkezelésre állítható.

A beállított kezelési idő végén a készülék automatikusan kikapcsol.

 

Termékleírás

Az ózonkezelés

Ózongenerátor készülék alkalmazása:  vegyszermentes megoldás a vírusok, baktériumok, gombák, élősködők és kellemetlen szagok esetén.

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentráció elérésével a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent.  A kellemetlen szagokat semlegesítheti és megszüntetheti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az élősködőkkel is leszámolhat, mint pl: poratka, ágyi poloska, zsizsik.


Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, szagtalanító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari és mezőgazdasági épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő, azaz a léghigiénia.


Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. A levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyeket fertőtlenítő vegyszerekkel nem lehet. Az ózonos fertőtlenítés olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.


Az ózongáz három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Az ózon molekulák az erős oxidáló hatásuk miatt, igen rövid életűek és rendkívül reaktív képességgel rendelkeznek. Mindig találnak maguknak megkötni való szennyeződést, kórokozót, szagmolekulát. A találkozás pillanatában bekövetkezik az oxidáció, mely során az ózon visszaalakul oxigénné.  Az ózonkezelés gyors, hatékony és - körültekintő alkalmazás mellett - biztonságos módja a fertőtlenítésnek. A kezelés utáni 30 perccel már elfoglalható a kezelt terület. Az alkalmazás végeztével nem marad más csak, tiszta, friss, fertőtlenített levegő. Nincs káros vegyszermaradvány!

 

Intézményellátó Áruház